Telefon
WhatsApp
Dev Turna

Erzincan'da olta balıkçılığı yapan 4 arkadaş, 85 kilogram ağırlığında ve 180 santim boyunda dev turna balığı yakaladı. Dev balığı Erzincan Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneğine getiren balıkçılar balığı burada arkadaşları ile yiyeceklerini söylediler.

Erzincan Kemah yolu Dumanlı mevkiinde olta balıkçılığı yapan 4 arkadaş çıktıkları balık avında rekor kırdı. 1,80 cm boyunda ve 85 kilogram ağırlığında yakalanan dev turna balığını bir buçuk saat uğraş sonucu karaya çıkaran balıkçılar yakaladıkları balığı avcı arkadaşları ile paylaşacaklarını söylediler.

Balığu tutan Yusuf Uğurtürk: “Erzincan’da ikamet ediyorum. 20 yıldır amatör olarak olta balıkçılığı yapıyorum. Ekip arkadaşlarımızla beraber uzun süredir Fırat’ta av yapıyoruz. Bugün de nasip oldu. 4 kişi gitmiştik. Olta balıkçılığı için oltamıza vurdu. Bir buçuk saatlik bir uğraşın sonunda çıkarttık balığı. Güzel bir balık oldu Erzincan için hemde avcılar kulübümüze güzel bir akşam yaşattık. Yaklaşık olarak 85 kilo civarında. 1,80 benim boyum 1,80 buradan hesap edebiliriz boyunuz. Biz hiçbir zaman satış yapmadık. Daha küçük balıkları salım yapıyoruz. Bu tip bir balığı da ekip arkadaşlarımızla beraber pay edip afiyetle yiyeceğiz. Eşimize dostumuza ikram edeceğiz. Bayağı bir arkadaşımızda nasiplenecek” dedi. 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!