Deprem Teknolojileri Enstitüsü Araştırma Toplantısı Düzenlendi
Deprem Teknolojileri Enstitüsü Araştırma Toplantısı Düzenlendi
Deprem Teknolojileri Enstitüsü Araştırma Toplantısı Düzenlendi
EBYÜ toplantı salonunda düzenlenen toplantya, Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı, 3’üncü Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ilgili kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ile konularında uzman akademik personeller katıldı.
Toplantıda, Deprem Teknolojileri Enstitüsü tarafından Erzincan genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilerek, il genelinde yürütülen imar çalışmalarındaki denetimler ve alınacak tedbirlerin yanı sıra, müdahale ve mücadele çalışmaları ile ilgili hazırlanan raporlar görüşüldü.
Toplantıda ayrıca diğer üniversitelerin konularında uzman akademisyenleri tarafından sinevizyon üzerinden katılımcılara çeşitli sunum ve bilgilendirmeler yapıldı.
Benzer Haberler
Bağcılar yaban arılarına karşı savaşıyor
Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da besicilerin sorunları görüşüldü
Öğretmen ağlayarak anlattı, Vali duyarsız kalmadı
Turnaçayırı Barajı bölgeye hayat verecek
Erzincan’da müdürlerle başkanlar bir araya geldi
Erzincan’da 2400 metrede üretim sürüyor
Erzincan’da kuru fasulyede harman zamanı