Deprem Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlandı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Emre Erdem ile Bahattin Demirkutlu Erzincan'da son yolculuklarına uğurlandılar.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Emre Erdem ile Bahattin Demirkutlu Erzincan'da son yolculuklarına uğurlandılar.
Terzibaba Camii’nde öğlen namazının ardından düzenlenen askeri törene Vali Mehmet Makas, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, askeri ve sivil erkan, siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazlarının ardından Vali Mehmet Makas, Piyade Sözleşmeli Er Emre Erdem’e, Bahattin Demirkutlu'ya ve yaşanan depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.
Piyade Sözleşmeli Er Emre Erdem'in cenazesi Piri Sami Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.
Benzer Haberler
Erzincanlı Bürokratlar Ankara’da Buluştu
Erzincan dağlarına kadın eli değdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da
Gölpınar merasında çok şey değişti
Kiraz sineği tuzakları ile popülasyon belirleniyor
Çekirgelere karşı survey çalışması başlatıldı
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı