Telefon
WhatsApp
Deprem Şehitleri Anısına, Fidan Dikildi
21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle, Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü ve Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına fidan dikildi.
Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi kampüsünde oluşturan hatıra ormanında düzenlenen fidan dikim törenine; Vali Vekili M. Deniz Arabacı, Vali Yardımcıları Ömer Özbay ve Yusuf İzci, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Alper Özdemir, Orman İşletme Müdür Vekili Adem Erdal, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, depremzede aileler ve öğrenciler katıldı.
 
Erzincan Orman İşletme Müdür Vekili Adem Erdal, “Bir Fidan Bir Umut” sloganı ile derem şehitlerimiz anısına fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturulduğunu söyledi.
 
Ardından konuşan Vali Vekili M. Deniz Arabacı, 21-26 Mart Orman Haftasında, deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımızla birlikte deprem şehitlerimiz anısına dikeceğimiz ve şehitlerimizin ismini vereceğimiz fidanlar ile şehitlerimizin ismini yaşatacağız” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından, Vali Vekili Arabacı ve beraberindeki protokol mensupları, depremzede aileler ile birlikte olusturulan alana fidan diktiler.
Düzenlenen program çerçevesinde, 6 Şubat Deprem Şehitleri Ormanı alanında şehitleri anısına bin adet fidan toprakla buluşturuldu ve katılımcılara da 500 adet sarıcam fidanı hediye edildi.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!