Deprem Bölgesine 1000 Adet Uyku Tulumu
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Hacı Ali Akın MTAL atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak dikilen uyku tulumları bölgeye sevk edildi.
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Hacı Ali Akın MTAL atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak dikilen uyku tulumları bölgeye sevk edildi.
Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki atölyelerde 800 adet, Hacı Ali Akın MTAL bünyesindeki atölyelerde 200 adet olmak üzere toplam 1000 adet uyku tulumu ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Malatya'ya uğurlandı. Deprem bölgesindeki ihtiyaçları karşılamak için Halk Eğitimi Merkezleri ve Meslek Liselerinin el ele verdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, asrın felaketine karşı asrın dayanışmasının sergilendiğini öğretmen, öğrenci, usta öğretici ve gönüllüler tarafından 10 gün içerisinde su geçirmez ve soğuk havaya dayanıklı 1000 adet uyku tulumunun hazırlanıp bölgeye sevk edildiğini aktardı.
Benzer Haberler
Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesinden Gönülleri Isıtan Hizmet
Terzi Baba yurdu öğrencilerinden Rehabilitasyon merkezine anlamlı ziyaret
Erzincan Öğrenci Yurdu'nda Aile yılı semineri
Aile yılı için anlamlı film gösterimi
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı
Terzi Baba Yurdu'nda hobi bahçesi
Mengücek Gazi Yurdu Öğrencileri 23 Nisan sevinci için miniklerle buluştu
Kış Geri Geldi