Deprem Bölgesine 1000 Adet Uyku Tulumu
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Hacı Ali Akın MTAL atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak dikilen uyku tulumları bölgeye sevk edildi.
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Hacı Ali Akın MTAL atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak dikilen uyku tulumları bölgeye sevk edildi.
Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki atölyelerde 800 adet, Hacı Ali Akın MTAL bünyesindeki atölyelerde 200 adet olmak üzere toplam 1000 adet uyku tulumu ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Malatya'ya uğurlandı. Deprem bölgesindeki ihtiyaçları karşılamak için Halk Eğitimi Merkezleri ve Meslek Liselerinin el ele verdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, asrın felaketine karşı asrın dayanışmasının sergilendiğini öğretmen, öğrenci, usta öğretici ve gönüllüler tarafından 10 gün içerisinde su geçirmez ve soğuk havaya dayanıklı 1000 adet uyku tulumunun hazırlanıp bölgeye sevk edildiğini aktardı.
Benzer Haberler
Erzincan dağlarına kadın eli değdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da
Gölpınar merasında çok şey değişti
Kiraz sineği tuzakları ile popülasyon belirleniyor
Çekirgelere karşı survey çalışması başlatıldı
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor