Telefon
WhatsApp
Cipin kapısına sıkışan yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Erzincan’da bir cipin motor kısmına giren ve daha sonra da kapı kısmına sıkışan yavru kedi, araç sahibi tarafından bulunduğu yerden çıkarılamayınca, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Kent merkezinde Nermi Tombul Caddesi üzerinde park halinde ki aracına binmek üzereyken arabanın kapısını açtığı esnada kedi sesi duyan Erkan Tanrıverdi isimli vatandaş yavru kedinin kapının menteşe kısmına sıkıştığını gördü. Araç sahibi ve çevredekiler bir süre kediyi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Arç sahibi ve çevredekilerin çabaları yetersiz kalınca durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler kediyi bulunduğu yerden kurtardıktan sonra kaçan yavru kedi daha sonra olaya müdahale etmek için gelen itfaiyenin kurtarma aracının arka teker kısmına kaçtı. İtfaiye ekipleri tarafından oradan da kurtarılan yavru kediye havanın sıcak olmasından dolayı baş kısmı yıkanarak su verildi. Herhangi bir yarası bulunmayan kedi tekrardan doğal ortamına bırakıldı.

Erkan Tanrıverdi: “Herşeyi burada fark ettik. Markete gitmek için arabayı park ettim. Ses gelince ben tekerin altıda kaldı zannettim. Arkadaşımla baktık arabanın altında bir şey yok. Kapıyı açınca diğer arkadaş gördü. Sıkışmış. Biz de kendi imkânlarımızla da yapamadık. İtfaiyeye haber verdik. Sağ olsun hemen geldi kurtardılar. En azından kedinin herhangi bir yarası falan da yok, sevindik” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!