Telefon
WhatsApp
Çanakkale Ruhunu Yaşattılar
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü dolayısıyla, Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesince “18 Mart Şehitleri Anma Günü” programı düzenlendi.
 
Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalarda, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü kutlanarak, Çanakkale Zaferi'nin tüm kahramanları ve Aziz Şehitlerimiz yad edildi.
 
Yapılan konuşmaların ardından, okul öğrencileri tarafından sergilenen “Çanakkale Kahramanları” adlı piyes gösterisi ve “Çanakkale” şiirinin okunması katılımcılardan büyük beğeni topladı.
 
Programın sonunda, Çanakkale destanına ilişkin resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
Düzenlenen programa; Vali Vekili M. Deniz Arabacı, Milletvekili Burhan Çakır, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkan Vekili Erkan Polat, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, protokol mensupları, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!