Telefon
WhatsApp
Çakırbay, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Erdem Çakırbay, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.


​Başkan Çakırbay mesajında, basın mensuplarının toplumun en önemli bilgi kaynağı ve demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurguladı.
​"Gazeteciler Toplumun Gözü, Kulağı ve Sesidir"
​Açıklamasında basın mesleğinin zorluklarına ve üstlendiği kritik sorumluluğa dikkat çeken Av. Mustafa Erdem Çakırbay, şu ifadeler yer verdi:
​"Halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının gelişiminde büyük katkıya sahip olan gazetecilerimiz, her türlü zorluğa rağmen meslek ilkelerine sadık kalarak kamuoyunu aydınlatma görevini üstlenmektedir. Toplumun gözü, kulağı ve sesi olan, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın çalışanlarımızın emeği takdire şayandır.

​Baştan Erzincan’ımızda büyük bir özveriyle görev yapan yerel basın mensuplarımız olmak üzere, tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’ünü en içten dileklerimle kutluyor; görevlerinde başarılar diliyorum. Meslek hayatlarında hayatını kaybeden basın mensuplarını ise rahmetle anıyorum."
​Çakırbay, mesajının sonunda Erzincan'da kamuoyunu bilgilendirme adına fedakârca çalışan tüm gazetecilere ve basın kuruluşlarına teşekkür etti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!