Telefon
WhatsApp
Buyruk, Erzincan Ekonomisine Katkı Sağlayacak Çalışmalar Yapacağız

Erzincan MÜSİAD Şubesinin  5. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapılarak mevcut başkan Ertan Buyruk tekrardan seçilerek güven tazeledi.  

Yeniden güven tazeleyen Erzincan MÜSİAD Şube Başkanı Ertan Buyruk, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılacak çalışmalar için açıklamalarda bulundu. Erzincan MUSİAD il binasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Buyruk, Erzincan ekonomisine katlı sağlayacak çalışmaların olacağını dile getirdi.

Buyruk yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘ Erzincan MUSİAD olarak tüm Türkiye’de ki yapılan MUSİAD’ın ocak ayı yenilemeleri yeniden seçimleri yapılamaya başlandı. Bizde tekrardan Erzincan MÜSİAD başkanlığına seçilerek güven tazeledik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Görevimiz esnasında her zamanki gibi Erzincan’ı ekonomik olarak gelişmesi noktasında sanayinin gelişme, istihdamın artması noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Erzincan’da daha iyi durumların olması noktasında yurt dışı yurt içi iş seyahatlerimiz olacak. Daha önce yaptığımız yurt dışı gezilerinde OSB adına işletmeler aöçmak adına istihdama kaykı sağlayalım. Bu çalışmalarda Erzincan’a destek olmak ve destek sağlanması noktasında yardımcı olmak. 
 MUSİAD  olarak göreve geldiğimiz anda Erzincan için çalışıyoruz. Yatırımcıları Erzincan’a yönlendirmeye çalışıyoruz. Erzincan’da yakın zamanda iki işletme başladı ve devamı da gelecektir. MUSİAD olarak kendi bünyesinde yeni projelerde olacaktır’ diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!