Telefon
WhatsApp
Bronkoskopi Ünitesi Hizmete Başladı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi_x000D_ Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bronkoskopi ünitesine kavuştu.

Ünitenin müjdesini veren AK Parti Erzincan_x000D_ Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yaptıkları açıklamada;_x000D_ “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma_x000D_ Hastanesi bronkoskopi ünitesine kavuşuyor. Kurulduğu günden beri eksikliği_x000D_ şiddetli hissedilen bu sebeple sürekli il dışına seyirlere yol açan bronkoskopi_x000D_ cihazı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemize kazandırılmış olup çok_x000D_ yakında kurulacak Bronkoskopi ünitesi Erzincan halkımıza hizmet vermeye_x000D_ başlayacaktır.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi_x000D_ Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin personel, inşaat yapım, makine_x000D_ ekipman alım süreçlerinde ve en ufak sıkıntısında her zaman memleketi Erzincan_x000D_ için desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık_x000D_ Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a,_x000D_ AK Parti İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye, Erzincan Binali Yıldırım_x000D_ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Akın Levent’e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr._x000D_ Erkan Hirik’e, Başhekimimiz Dr. Orhan Çimen’e hemşehrilerimiz adına bir kez daha_x000D_ teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yine Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım_x000D_ öncülüğünde, Bronkoskopi cihazının hastanemize kazandırılmasında önemli rol_x000D_ oynayan Anagold firmasına da destekleri için teşekkürlerimizi sunarız”_x000D_ ifadelerini kullandılar.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!