Telefon
WhatsApp
Bocce İle Zinde Kalıp Yeni Arkadaşlar Ediniyorlar

Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Bocce sporu ile hem zinde kalıyor hem de iller arası turnuvalara hazırlanıyorlar.

Kovid-19 Salgını nedeniyle uzun süre ara verilen Bocce müsabakaları başladı. Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden oluşan Bocce takımı da çalışmalarına başladı. Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinler yaptıkları spor ile hem keyifli anlar geçiriyor hem de zinde kalıyorlar.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cem Mercimek; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluşlarından olan huzurevlerinde iller arasında turnuvalar düzenleniyor. Huzurevlerinde kalan yaşlılarımızın birbirleri ile etkileşim içerisinde bulunması, hem de sportif etkinlikler yapması açısından huzurevleri birbirlerine misafir oluyor. Burada amaç hem sportif etkinlikte bulunmak hem de yaşlılarımız arasında ki etkileşimi, iletişimi artırarak çeşitli çalışmalar yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Huzurevi sakinleri ise; “Bocce bana dostluklar kazandırıyor. Arkadaşlar kazandırıyor. Eğleniyoruz. Spor yapıyoruz. Yeni arkadaşlar ediniyoruz” dediler.  

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!