Telefon
WhatsApp
Başkan Aksun'dan, İlköğretim Haftası Mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aksun mesajında; “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyor, yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum.

Hayatımızın vazgeçilmez unsuru, geleceğimizi şekillendiren en büyük faktörlerden biri olan okul, bizleri hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Her çocuğumuzun eğitim öğretime kavuşmasını sağlamak, eğitimini donanmış bir şekilde vererek evlatlarımızı bir sonraki öğretim kademesine hazırlamak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları oluşturmak, nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek hepimizin asil görevidir.

Yeni bir eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılık içinde yeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına, bunun sonucunda başarılı olacaklarına tüm kalbimizle inanıyor ve onlara güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere meslektaşlarım olan öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiamızın İlköğretim Haftası’nı kutluyor, yeni eğitim öğretim yılının Erzincanımıza ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!