Başkan Aksun’dan, EGC’ye Ziyaret
Başkan Aksun’dan, EGC’ye Ziyaret
24 Temmuz _x000D_ Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayıyla Erzincan Belediye Başkanı Bekir_x000D_ Aksun, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini_x000D_ ziyaret etti.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan_x000D_ Gazeteciler Cemiyeti ziyaret ederek ziyaret ederek gazetecilerle istişarelerde_x000D_ bulundu ve 24 Temmuz Gazeteciler ve_x000D_ Basın Bayramını kutladı. Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Başkan Aksun,_x000D_ Gazeteciler ve Basın Bayramı her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Tarafsız ve_x000D_ özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur._x000D_ Demokratik rejimlerin olmazsa olmazı, düşünce ve ifade özgürlüğünün vazgeçilmez_x000D_ aracı olan basın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önemini_x000D_ koruyacaktır. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini_x000D_ başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal_x000D_ görev icra etmektedir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde,_x000D_ tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum_x000D_ düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Bu vesile ile Başta Cemiyet_x000D_ Başkanı Muzaffer Koşan, ve Yönetimi olmak üzere görevini ilkeli ve tarafsız bir_x000D_ anlayışla sürdürecek olan tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve_x000D_ Basın Bayramını' en içten dileklerimle kutluyorum dedi.
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan_x000D_ ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür_x000D_ ederek çalışmalarında başarılar diledi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Tarım Bakanlığı’nın Erzincan’daki dev yatırımı yerinde incelendi
Erzincanlı Bürokratlar Ankara’da Buluştu
Erzincan dağlarına kadın eli değdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da
Gölpınar merasında çok şey değişti
Kiraz sineği tuzakları ile popülasyon belirleniyor
Çekirgelere karşı survey çalışması başlatıldı
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim