Telefon
WhatsApp
Başbağlar Grup Yolu Tamamlandı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen ve Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi öncülüğünde yüklenici firma tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan Kemaliye Başbağlar Köyü Grup Köy Yolu tamamlandı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, siyasi parti temsilcileri ve İl Özel İdaresi yetkilileri, yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulunarak, Başbağlar Köyü sakinleri ile görüştüler.

Başbağlar Köyü sakinleri ile köy konağında bir araya gelen Vali Mehmet Makas ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla sohbet ettiler.

Barasor Vadisi’ndeki birçok köyün yer aldığı 20 kilometrelik grup köy yolunun bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mehmet Makas ve Milletvekili Süleyman Karaman, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Son Başbakan Binali Yıldırım’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Köy sakinleri ise, kısa zamanda yollarının tamamlanmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Mehmet Makas’a ve katkıda bulunanlar ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!