Telefon
WhatsApp
Badminton Milli Takımının Gururu Erzincanlı Sporcular Oldu

Bulgarista’nın başkenti Sofya da 7-10 Ekim 2021 Tarihinde yapılan Babolat Bulgaria Opın İnternasyon turnuvada Erzincanlı sporcular 2. ikincilik 1.de üçüncülük Türkiye’ye kazandırdılar.

42 Ülkede 368 sporcunun katılımıyla yapılan turnuvada Türkiye’nin toplamda 5 derece kazandığı turnuvada 3 derecenin Erzincanlı Milli sporcular tarafından kazanılması takdirle karşılandı.

Milli Takım Antrenörü Murad Sönmez; “Karışık Çiftlerde Emre Sönmez / Zehra Erdem çifti 32 karışık çiftler branşında önemli rakiplerini yenerek 2.ci olmayı başardılar. Yine çift bayan kategorisinde 64 çift bayan içinde Yasemen Bektaş/ Cansu Erçetin çifti ikinci olurken yine bu kategoride İlayda Özelgül / Zehra Erdem çifti üçüncü olmayı başardılar. Böylece Erzincanlı sporcular 42 ülkenin katıldığı bu önemli turnuvada toplamda 4 gümüş madalya 2 de bronz madalya alarak bu branşda Türkiye’nin en başarılı illerinden biri olduğunu bir kez daha göstermiştir. Turnuvada milli takım hocası olarak görev alan Murad Sönmez, Avrupa’nın göbeğinde yapılan 42 ülkenin katıldığı bu turnuvada sporcular Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip 4 gümüş ve 2 de bronz madalya alması gerçekten gurur vericidir. Sekiz yaşında aldığımız sporcularımızın Uğur Erçetin hocamla birlikte verdiğimiz emeklerle büyükler A Milli Takımı da ülkemize madalyalar kazandırmaları bizi hem gururlandırmış hem de gelecek için daha da umutlandırmıştır. Erzincan Gençlik Spor ve İl Müdürlüğünün her türlü desteğiyle sürdürdüğümüz çalışmalar sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulüplerinin katkılarıyla başarılarımız her geçen gün daha ileri noktalara gelmektedir” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!