Telefon
WhatsApp
Anagold 24 Erzincanspor, Ümit Karan ile anlaştı

TFF 2. Lig'de mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, anlaşma sağladığı teknik direktör Ümit Karan ile kulüp binasında imza töreni düzenledi.

TFF 2. Lig'de mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor kulüp sosyal tesislerinde imza töreni düzenlendi. 

Tören öncesi gazetecilere açıklama yapan Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, 27 ağustos tarihinde başlayacak 2022-2023 futbol ligi öncesi ilk olarak teknik direktör ile anlaşma sağladıklarını söyledi. 

TFF 2. Lig’de mücadele eden 24Erzincanspor basın toplantısı düzenleyerek Galatasaray ve A Milli Takımda forma terleten Ümit Karan’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

24Erzincanspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, yeni sezon hazırlılarına başladıklarını, sezon sonunda da hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını belirterek, “2022-2023 sezonumuz 27 Ağustos’ta başlayacak. Biz de kulüp olarak bu sezon için hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız. Teknik direktör olarak Ümit Karan hocamızla bir anlaşma sağladık. Bugün imzalarımızı atacağız. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel şeyler yaşayacağız. Memleketimiz, camiamıza güzel işler yaşatacağız. Sezon sonunda da arzuladığımız hedeflerimizi inşallah yerine getireceği” dedi.

Kırmızı siyahlı ekibin yeni antrenörü olan ve uzun yıllar hem Galatasaray’da hem de A Milli Takım’da forma terleten Teknik Direktör Ümit Karan ise hedeflerinin 24Erzincanspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunun altını çizerek, “24Erzincaspor için benim adıma da hayırlı olmasını diliyorum. Tüm yönetici arkadaşlara da, abilerime de bizi bu takımın başına getirdikleri için. Önemli olan hedeftir. Futbol ne zaman ki keyif veriyor; hedefli bir takım olduğunuz zaman, hedefe koştuğunuz zaman, hedefe ulaştığın zaman. Daha önce çalıştığımız takımda da o hedeflerden çok uzak kalmıştık. Başkanla oturduğumuz zaman, ‘Başkan hedefim üst lige çıkmak’ dedi. Ben hayatım boyunca da, futbol kariyerinde de, yaptığım hocalık döneminde de hep hedefe odaklı yaşamışımdır. Başkanla bu doğrultusuyla birleştik. Başkanın hedefi Erzincan’ı üst lige çıkarmak. Biz de elimizden gelen en iyisini yapacağız. En iyi kadro kurmaya, en iyi takımı yapmaya gayret göstereceğiz. İyi çalışmamız lazım. Tüm Erzincanspor taraftarına hayırlı olsun. İnşallah hedefimize ulaşacağız ama bunu hep beraber yapmamız gerekiyor. Seyircimiz de arkamızda duracak. Beraber yürüyeceğiz bu yolu. Erzincanspor için hayırlı olsun” diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!