Telefon
WhatsApp
AK Parti Heyeti İlçelerede seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Milletvekilleri adayları ve AK Parti teşkilatları Kargın,Tercan,Mercan,Çadırkaya ve Otlukbeli İlçelerinde seçim çalışmalarına devam etti. seçmenleri ile buluşan AK Parti Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci, gelecek dönem bölgede düşündükleri yatırımları paylaştılar ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

Yapılan ziyaretlere AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci’ye, parti yöneticileri eşlik ettiler.

Hükümetin ulusal bazda 20 yıllık tarım yatırımları ve bölgede gerçekleşen yatırımlar hakkında bilgi veren milletvekili adayları,  gelecek dönem için planlamalarını anlatma fırsatı buldular. Özellikle yeni dönemin Erzincan için tarım ve hayvancılıkta büyük desteklerle devam edeceğine değindiler.

Ziyaretlerde bir konuşma yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman: “Erzincan bir tarım kenti. Gelecek dönemde de ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de tarım ve hayvancılık yatırımları devam edecek. Erzincan’da Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri kurulacak. Seracılık ve hayvancılığa dayalı sanayi güçlenecek. Bu konuda ücretsiz arazi tahsisi, hibe veya ucuz faizli kredi desteği, altyapı desteği sunacağız. Özellikle gençlerimize tarım ve hayvancılık işletmecisi olabilmeleri için çok büyük fırsatlar sunacağız.” Dedi.Programlarda vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!