AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kabadayı, bu önemli günün Erzincan halkı için taşıdığı anlamı ve birlik beraberlik ruhunu vurguladı.
“KURTULUŞUMUZ, GÜÇLÜ BİRLİĞİMİZİN SOMUT BİR DİPLOMASİSİDİR!”
Kabadayı, mesajında, “13 Şubat, sadece bir tarih değildir. Bu gün, Erzincan’ın aziz halkının gösterdiği kahramanlığın ve kararlılığın simgesidir. Bugün, tarihimize olan bağlılığımızı ve milletçe kenetlenmemizin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor” dedi.
“GÜÇLÜ GELECEK İÇİN BİRLİKTEYİZ!”
Alpay Kabadayı, “Erzincan, geçmişten gelen zengin mirası ve güçlü iradesiyle geleceğe güvenle yürümeye devam ediyor. Hep birlikte, Erzincan’ımızın ekonomik ve sosyal gelişimi için büyük adımlar atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
"HERKESİ BU ANLAMLI GÜNE DAVET EDİYORUM!”
Son olarak, Kabadayı, tüm Erzincanlıları 13 Şubat kutlama etkinliklerine katılmaya davet etti. “Bu özel günde birlikte olmanın, birlikte kutlamanın önemi büyüktür. Coşku ve sevinç dolu bir gün geçirmek için hep birlikte olalım. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.


Benzer Haberler
Cumhuriyet Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı
Yağmurda yere düşen bayrakları katlayıp aldı
Cumhuriyet Bayramı ve Kemaliye ilçesine isminin verilişini 220 Km hızla uçarak kutladılar
Başkan Aksun’dan, Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Vali Aydoğdu’dan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Kutlama Mesajı
Tanoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Ergan Dağı Kayak Merkezinde İnceleme
Anagold Madencilik İliçli muhtarlarla buluştu