Afet Bölgesine Yardım Tırları Gönderilmeye Devam Ediyor
Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Erzincan MUSİAD tarafından yardım tırı hazırlanarak bölgeye gönderildi. 13 Şubat Şehir Stadyumu yanında hareket eden tır akşam saatlerinde yola çıktı.
Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Erzincan MUSİAD tarafından yardım tırı hazırlanarak bölgeye gönderildi. 13 Şubat Şehir Stadyumu yanında hareket eden tır akşam saatlerinde yola çıktı.
10 ilimizde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7,4 ve 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum diyen Erzincan MÜSİAD Şube Başkanı Ertan Buyruk konuşmasında şunlara yer verdi: ‘ Allah bir daha ülkemize ve milletimize böyle bir afet göstermesin. Erzincan MÜSIAD’ın kıymetli yardımsever mensuplarıyla birlikte Aynı ve nakdî yardımlarınızla doldurduğunuz tırımız kazasız belasız İnşallah yerine ulaşır, hayra geçmiş oluruz. Allah hepsinden razı olsun.
Depremi en iyi bilen ve her zaman korkusu içimizde olan biz Erzincanlılar çok iyi biliyoruz. Tedbirsizlik ve duyarsızlık yıkıyor. Biliyoruz ki Tedbir bizden takdir Allah dan. İlk gün ve saatten itibaren MÜSİAD genel merkezimizde acil kriz masası oluşturuldu. Müsiad’ in her ilde şubesi olması hızlı bir şekilde koordinasyonu sağlamasana sebep oldu. Yakın olan şehirlerden deprem bölgesindeki şubemizle iletişime geçilerek acil yardım ulaşımı sağlandı.
Ohal bölgesindeki halkımıza desteklerimiz devam edecek. Depremzedeler sıcak evlerine girmedikçe biz onların yanından ayrılmayacağız. Devletimiz büyüktür. Mağduriyetlerini en kısa zamanda giderecektir. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Türkiye cumhuriyeti güçlü devlettir. Çünkü duyarlı milleti vardır. Çünkü milletine sadakat yemini vermiş, halkıyla birlikte olan cumhurbaşkanımız RTE var.
Bir kez daha Kahramanmaraş-Pazarcık ve Elbistan merkezli yaşanan depremde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar ve depremden etkilenen bütün bölge halkına geçmiş olsun diliyorum’ diye konuştu.
Benzer Haberler
Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesinden Gönülleri Isıtan Hizmet
Terzi Baba yurdu öğrencilerinden Rehabilitasyon merkezine anlamlı ziyaret
Erzincan Öğrenci Yurdu'nda Aile yılı semineri
Aile yılı için anlamlı film gösterimi
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı
Terzi Baba Yurdu'nda hobi bahçesi
Mengücek Gazi Yurdu Öğrencileri 23 Nisan sevinci için miniklerle buluştu
Kış Geri Geldi