xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
4 proje için onay verildi

Erzincan'da projeler bir bir hayata geçiriliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı Erzincan'da uygulanacak 4 proje için onay verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III Programı 3. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında Erzincan'dan sunulan 4 projeye onay verdi. Bakanlığın onay verdiği 4 proje ile Erzincan'a toplamda 41 milyon 653 bin TL tutarında yatırım yapılacak.

Erzincan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Bektaş, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Erzincan'a desteğinin aralıksız sürdüğünü açıkladı. İl Koordinatörü Metin Bektaş, "Bakanlığımız tarafından bugün açıklanan listede Erzincan'dan 4 projemiz daha onay aldı" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzincan İl Koordinatörü Metin Bektaş, yaptığı açıklamada; "Erzincan'da tarıma yatırımın aralıksız devam ediyor.. Tarım ve Orman Bakanlığımız Erzincan'dan sunulan 4 projemizi daha destekledi. Erzincan'da Bakanlığımız tarafından desteklenen projeler; 50 Baş Kapasiteli Kırmızı Et Üretim İşletmesi Modernizasyonu, 250 Baş Kapasiteli Büyükbaş Besi İşletmesi, 50 Bin Baş Kapasiteli Broiler İşletmesi Modernizasyonu ve 120 Baş Kapasiteli Süt İşletmesi Modernizasyonu yer alıyor. 4 projenin toplam yatırım tutarı 41 milyon 653 bin TL, hibe tutarı ise 28 milyon 145 bin TL olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı ve TKDK olarak Erzincan'da devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler, şehrimizin tarımsal üretiminin artırılmasında, istihdam yaratılmasında son derece büyük faydalar sağlayacaktır. Yeni projelerimizin Erzincan'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!