23. Birim Amirleri Toplantısı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerinin katılımıyla "23. Birim Amirleri Toplantısı" gerçekleştirildi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerinin katılımıyla "23. Birim Amirleri Toplantısı" gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıda birim amirleri tarafından kurumlarınca yürütülen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Yapılan çalışmalarda ve sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin önemine değinen Vali Aydoğdu, "Vatandaş odaklı, vatandaş memnuniyetini esas alan yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürmeye, hizmetlerimizi sunmaya ve bunu daha da iyi noktalara taşımaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar sorunları çözme noktasında gereken gayreti sarf edeceğiz. Mevzuat gereği yerine getirilmeyen talepler olursa da bunu güzel bir şekilde anlatacağız.” dedi.
Kurumlar tarafından sürdürülen çalışmaların ve devam eden projelerin takip edilmesini ve ilde başlayan inşaat sezonunun en iyi şekilde değerlendirilmesini isteyen Vali Aydoğdu; inşaat, altyapı, yol gibi projelerin titizlikle takip edilmesini ve projelerin zamanında bitirilmesi talimatını vererek tüm birim amirlerimize başarılar ve kolaylıklar diledi.


Benzer Haberler
Erzincan Heyetinden Bakan Murat Kurum’a Ziyaret: Gündem Kentsel Dönüşüm ve Yerel Projeler
Milletvekili Karaman: “İlçe Ve Beldelerimizin Doğalgaz Talebini Sayın Bakanımıza İlettik”
Erzincan’ın Turizm Geleceği Masaya Yatırıldı
2026 yılı vekalet yoluyla Kurban kesim organizasyonu Tanıtım toplantısı yapıldı
EBYÜ’de 76 Ton Atık Ekonomiye Kazandırıldı
TSO, Başkan Adayı Tan, Esnaf ile biraraya geliyor
Başkan Tanoğlu: “Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır”
Yeni sezon öncesi Erzincan’da tarım sahada güçleniyor!