Telefon
WhatsApp
Hafızlık Ve Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması yapıldı

2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Merkez İlçe Erkek Din Görevlileri arasında yapılan Hafızlık Ve Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini, hizmet süresince kendilerine güven duymalarını, hafızlıklarını pekiştirmelerini ve Kur’an’ı Güzel Okuma ve anlama becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla il merkezinde (merkez ilçe erkek personeli) Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları yapıldı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan Hafızlık Yarışması’nda Muhammediye Camii Uzman İmam-Hatibi Ersoy SATILMIŞ 1. seçilerek daha sonra yapılacak olan il birinciliği yarışmasına katılma hakkı kazandı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’nda Boyacılar Camii İmam-Hatibi Yusuf KOCATÜRK 1. seçilerek daha sonra yapılacak olan il birinciliği yarışmasına katılma hakkı kazandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!