Telefon
WhatsApp
Bu Bayram Tüm Türkiye, Buram Buram Erzincan Kokacak

Erzincanlı genç girişimci Erzincan’a özgü ürettiği kolonyaları ile Erzincanlıların takdirini topluyor. Genç Girişimci Sadem Ticaret sahibi, “Her insanın hayalleri ve hedefleri olmalı ama en önemlisi kendine güvenmeli” dedi.

Uzun Zamandır Erzincan Pazarında Bulunan Erzincan’a özgü üretilen kolonyaları ile Erzincanlıların takdirini topluyor. Sadem Ticaret Tarafından üretilerek pazara sunulan
Erzincan Üzüm kolonyası, Munzur Buz kolonyası ve Refahiye Sarıçam kolonyası ile üç çeşit Erzincan’a özgü kokular piyasada satış yapılmaktadır , Erzincan’a özgü ve Erzincan’a has ürünlerden ürettiğimiz kolonyaların Sadem Ticaret olarak çeşitlerini artırmayı düşünüyorum. Ürünlerimizi kullanan müşterilerimiz çok memnun kalıyorlar. Özellikle üzüm kolonyamıza rağbet çok fazla. Dikkat çekici bir koku, insanlar tarafından da gayet beğenilen bir ürün. Uzun süredir de satışını yaptığımız ürünler bir çok esnaf ve şehirler arası dinlenme tesislerindede yerini almaya başladı aynı zamanda internet satışlarımızda devam etmektedir.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!